Ledernes A Kasse Login

A-kassen LH Danske A-kasser

Are you looking for Ledernes A Kasse Login? If yes, don’t worry, we are now offering you an easiest way to do that without any issues. By using our below available official links ( which are always up to date), you can get all the access to your account in just one-click:

A-kassen LH Danske A-kasser

https://danskeakasser.dk/ledernes-a-kasse

A-kasserne kan ifølge loven organisere sig som "fagligt afgrænset a-kasse" eller som "tværfaglig a-kasse". Du kan derfor ikke frit vælge mellem a-kasserne. En "fagligt afgrænset a-kasse" optager kun medlemmer, der arbejder inden for bestemte fag, hvorimod en "tværfaglig a-kasse" optager alle.


Forside Lærernes a-kasse

https://laka.dk/

Vi er Danmarks billigste a-kasse for lærere og undervisere. Dem der ved, at verden er vidunderlig, og som har fundet en måde at vise det på. Vi arbejder…


A-kassen LH

https://www.a-kasser.dk/ledernes-a-kasse/

Mulighed for at tegne Ledernes Helbredssikring (gennem PFA) Mulighed for at tegne Ledernes Ulykkesforsikring (gennem AIG) Mere om Lederne: Lederne er en interesseorganisation for alle ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi repræsenterer cirka 110.000 medlemmer og sætter ledere og ledelse på dagsordenen.


A-kasse for ledere – kom videre med din karriere som leder

https://www.ca.dk/ledelse

Er du leder eller har lederambitioner, så kan du hos CA a-kasse udvikle dine lederkompetencer og skabe dig et stærkt netværk. Til forskel fra andre steder, er ledermedlemmerne i CA karakteriseret ved, at de næsten alle har en videregående uddannelse og arbejder med ledelse i et "business-miljø".

See also  World Of Tanks Blitz Login

Lederne – Bringer dig videre – Faglig organisation og A-kasse

https://www.lederne.dk/

Få gode råd til, hvad du kan forvente dig, når du skal testes til jobsamtalen. Vi har også samlet et overblik over de fire mest anvendte testtyper, så du er godt klædt på til dit næste rekrutteringsforløb.


A-kasse Danmarks største a-kasse for Ledere – lederne.dk

https://www.lederne.dk/medlemsfordele/a-kasse/

Med vores mere end 115.000 medlemmer er Ledernes A-kasse, A-kassen LH, Danmarks største a-kasse for ledere. Vi ved, hvad det kræver at være leder, og hvad der er …


Min A-kasse – billigt kontingent med servicen i top Min …

https://www.min-a-kasse.dk/

Hos Min A-kasse har du samtidig mulighed for en udvidet dækning via vores lønforsikring, der tilbydes i samarbejde med Alka. Men Min A-kasse er ikke bare en billig a-kasse Vi er samtidig blandt Danmarks bedste a-kasser – i hvert tilfælde hvis du spørger vores medlemmer. Min A-kasse ligger således i toppen, når det gælder tilfredse medlemmer.


PRO

https://www.pro-org.dk/

Velkommen hos PRO – en del af Lederne-familien. Vi er organisation og a-kasse for dig, der er funktionæransat på individuel kontrakt. Vores rådgivning og service bygger på erfaring med at servicere over 100.000 medlemmer hos Lederne.


Log ind – PRO

https://www.pro-org.dk/diverse/login

Har du brug for hjælp til at logge ind? Ring til vores hotline på telefon 3283 3639 – alle hverdage fra kl. 8-15. Vi gør opmærksom på, at vi holder lukket på helligdage, samt den 24.12., 31.12., dagen efter Kristi Himmelfart og Grundlovsdag.


Login på Mit Virksom Virksom

https://www.virksom.dk/diverse/log-ind

Login på Mit Virksom for at se din private profil og informationer. Virksom er en faglig organisation og a-kasse for selvstændige.

See also  Fuel Education Login

Leave a Comment